Corona och kyrkorna : lärdomar, digitala möten och beredskap för nästa kris / redigering av Sune Fahlgren, Elin Lockneus och Daniel Strömner

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Publisher: [Stockholm] : Libris förlag, 2021Description: 325 s. ; 21 cmISBN:
  • 9789173879293
Subject(s): Summary: Corona-pandemin har förändrat förutsättningarna för kyrkligt liv i Sverige. Kyrkorum har stängts och mycket religiös verksamhet har flyttat ut på internet. Vad betyder detta för kristen tro nu och i framtiden? Det är avgörande att en teologisk bearbetning inleds omkring dessa frågor, så att man kan urskilja vilka lärdomar kyrkosamfunden och församlingarna bör dra och hur de ska agera.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Standardlitteratur Johannelunds teologiska högskola Huvudbiblioteket Historisk och Praktisk teologi (242-299) 261.8321 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 166113100

Corona-pandemin har förändrat förutsättningarna för kyrkligt liv i Sverige. Kyrkorum har stängts och mycket religiös verksamhet har flyttat ut på internet. Vad betyder detta för kristen tro nu och i framtiden? Det är avgörande att en teologisk bearbetning inleds omkring dessa frågor, så att man kan urskilja vilka lärdomar kyrkosamfunden och församlingarna bör dra och hur de ska agera.

There are no comments on this title.

to post a comment.